Zwangerenbeurs Baby Time

Op woensdagavond 1 november van 19.30-21.30 uur kunnen zwangeren, al dan niet met partner, vriendinnen of aankomende oma’s of opa’s, terecht bij een bijzonder belevingsevenement: Baby Time. De entree is gratis en de eerste 50 inschrijvingen krijgen een goed gevulde goodiebag. En er is ook een gratis loterij met mooie prijzen.

Het is kleinschalig opgezet, maar er is van alles te doen aangeboden door lokale partijen. Van het bijwonen van een workshop over borstvoeding of draagdoeken, maar ook kan de zwangere buik worden gefotografeerd, geboortekaartjes worden ontworpen en u kunt terecht bij een verloskundige praktijk, iemand die zich bezig houdt met BellyPaint of bij één van de kraamzorgpartijen die u alles kunnen vertellen over de periode rondom uw bevalling.

Er zijn informatieve stands en leuke shopwinkeltjes zoals draagdoeken, schilderijen, knuffels, kleding, crèmes tot kraamcadeautjes en nog veel meer. De organisatie ligt in handen van kinderopvang SKS Alles Kids. Op de avond zelf worden er ook rondleidingen aangeboden en kunt u alle informatie krijgen over de kinderopvang.

Zin in een ontspannen knusse avond? Het wordt gehouden bij kinderopvang Beer Balou aan de Noordakker 4a in Spijkenisse. De toegang is gratis, inschrijven is wel verplicht, dit kunt u doen via www.sksalleskids.nl/babytime.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op