Workshop mozaïek in The Window

De nieuwe workshop staat in het teken van het (naderende) voorjaar. Volgens mij zitten wij daar allemaal met smart op te wachten. Lekker de tuin/balkon- deur open; het buiten weer gezellig maken. Alles wat leeft gaat weer ontwaken, heerlijk ! De meeste dingen die op het programma staan zijn ook zeer geschikt voor buiten en wat is nou gezelliger dan een mooie mozaïek in je tuin of op je balkon.

Het gaat gebeuren op zaterdag 25 maart, 10.00 – 16.00 uur. In deze workshop heb je de keuze uit diverse ondergronden. Een wandklok met een doorsnee van 34 cm. Geeft geweldig leuke resultaten.                                                        

Een schaal met een doorsnee van 28 cm. Deze schaal is ook geschikt én heel erg leuk voor tuin of balkon als vogelbad. Een bolle wandbloempot, ook geschikt voor buiten. Een rond of een vierkant paneel, of een met een boogvorm.                                                                                                                                                                                                                                    
Of je een beginner bent of reeds ervaring hebt maakt niet uit. Je wordt individueel begeleid. Je kunt kiezen uit keramische tegels, glastegeltjes of een materiaalmix. Aan het eind van de dag ga je met je zelf gemozaïekt werkstuk naar huis.

Kosten deelname € 60,–  (incl. gebruik specialistisch gereedschap, materiaal, koffie en/of thee met iets lekkers, frisdrank en tot slot gezellig een wijntje).

Je lunchpakket kun je zelf meebrengen. Tegen een meerprijs van € 7,50 kunnen wij voor jou een lunch verzorgen. Dit graag bij aanmelding doorgeven.Meld je aan bij Leo: vermeulenleo@hotmail.com  of bel 06-24207906 en laat je email adres achter.

Adres: The Window, Hongerlandsedijk 646, 3201 LW  Spijkenisse

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op