Workshop Mozaïek in The Window

Zaterdag 24 november 2018 van 10.00 – 16.00 uur is er weer een workshop Mozaïek in galerie / atelier The Window, Mr. P.J. Oudweg 34 in Zuidland. Tijdens deze workshop kan je een leuke in- of outdoor decoratie maken en/of je kunt voor kerst aan de slag met glitter en glam in allerlei kleuren.

In deze workshop heb je de keuze uit diverse ondergronden.
• Een bamboe schaal, Ø 30 cm
• Een metalen schaal met een doorsnee van 36 cm. Deze schaal is ook geschikt én heel erg leuk voor tuin of balkon als vogelbad
• Een paneel van ca. 30 x 30 cm
• Diverse (dier)figuren van MDF, waaronder het veelgeprezen kattenkontje
• Ga je liever voor de kerst aan de slag, dan maak je een rendier, een kerstboom, een engel of een staartster

Of je een beginner bent of reeds ervaring hebt maakt niet uit. Je wordt individueel begeleid. Je kunt kiezen uit keramische tegels, glastegeltjes of een materiaalmix. Aan het eind van de dag ga je met je zelf gemozaïekt werkstuk naar huis.

Kosten deelname € 65,– (incl. materiaal, gebruik specialistisch gereedschap, koffie en/of thee met iets lekkers, frisdrank en tot slot gezellig een wijntje).

Je lunch kun je zelf meebrengen. Tegen een meerprijs van € 7,50 kunnen wij voor jou een lunch verzorgen. Dit graag bij aanmelding doorgeven.

Het adres: Mr. P.J. Oudweg 34 in Zuidland, in het midden van het overdekte winkelcentrum S’lands Hof, te weten de Plaza.

Wil je deelnemen aan deze workshop meldt je dan aan bij Wanda, telefoon: 06-47468837 of email eenreiziger@msn.com.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op
Top