Workshop Mozaïek in The Window

Doorgestoofd als we zijn van onze prachtige zomer met als bonus een Indian Summer, gaan we nu tóch echt richting donkere dagen. Tijd om weer heerlijk creatief bezig te zijn met een trendy mozaïek voor in je huis of tuin of voor een origineel cadeau.

Het gaat gebeuren op zaterdag 27 oktober 2018, 10.00 – 16.00 uur, in galerie / atelier The Window, Mr. P.J. Oudweg 34 in Zuidland, in het midden van het overdekte winkelcentrum S’lands Hof, te weten de Plaza.

In deze workshop heb je de keuze uit diverse ondergronden:
• Een vierkant paneel, of een met een boogvorm
• Een bamboe schaal, Ø 30 cm
• Een schaal met een doorsnee van 36 cm. Deze schaal is ook geschikt én heel erg leuk voor tuin of balkon als vogelbad
• (Dier)figuren van MDF, bijv. een draak, een dolfijn, een poes, een kip, een kikker, een teckel, een boom én niet te vergeten het schattige kattenkontje
• Ga je liever alvast voor de kerst aan de slag, dan maak je een rendier, een kerstboom, een engel of een staartster

Of je een beginner bent of reeds ervaring hebt maakt niet uit. Je wordt individueel begeleid. Je kunt kiezen uit keramische tegels, glastegeltjes of een materiaalmix. Aan het eind van de dag ga je met je zelf gemozaïekt werkstuk naar huis.

Kosten deelname € 65,– (incl. materiaal, gebruik specialistisch gereedschap, koffie en/of thee met iets lekkers, frisdrank en tot slot gezellig een wijntje).

Je lunch kun je zelf meebrengen. Tegen een meerprijs van € 7,50 kunnen wij voor jou een lunch verzorgen. Dit graag bij aanmelding doorgeven.
Wil je deelnemen aan deze workshop meldt je dan aan bij Wanda, telefoon: 06-47468837 of email eenreiziger@msn.com.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op
Top