Workshop mozaïek in the Window

Net terug van vakantie ? Met dat ongedurige gevoel van “o nee, het is weer uit met de pret” ? Dan moet je hoognodig iets leuks gaan doen. Het meeste wat op het programma staat is ook zeer geschikt voor buiten en wat geeft er nou meer sfeer dan een mozaïek in je tuin of op je balkon. Ook zeer geslaagd als cadeau.

Het gaat gebeuren op zaterdag 25 augustus 2018, 10.00 – 16.00 uur, in galerie / atelier The Window, Mr. P.J. Oudweg 34 in Zuidland, in het midden van het overdekte winkelcentrum S’lands Hof, te weten de Plaza.

In deze workshop heb je de keuze uit diverse ondergronden:
• Een schaal met een doorsnee van 36 cm. Deze schaal is ook geschikt én heel erg leuk voor tuin of balkon als vogelbad
• Een bolle wandbloempot, ook geschikt voor buiten
• Een vierkant paneel, of een met een boogvorm
• Een bamboe schaal, Ø 30 cm
• (Dier)figuren van MDF, bijv. een draak, een dolfijn, een kip, een kikker, een teckel, een boom

Of je een beginner bent of reeds ervaring hebt maakt niet uit. Je wordt individueel begeleid. Je kunt kiezen uit keramische tegels, glastegeltjes of een materiaalmix. Aan het eind van de dag ga je met je zelf gemozaïekt werkstuk naar huis.

Kosten deelname € 65,– (incl. materiaal, gebruik specialistisch gereedschap, koffie en/of thee met iets lekkers, frisdrank en tot slot gezellig een wijntje). Je lunch kun je zelf meebrengen. Tegen een meerprijs van € 7,50 kunnen wij voor jou een lunch verzorgen. Dit graag bij aanmelding doorgeven.

Wil je deelnemen aan deze workshop meldt je dan aan bij Wanda, telefoon: 06-47468837 of email eenreiziger@msn.com.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op