Workshop kleur & verlies voor nabestaanden

Deze workshop is speciaal voor de nabestaanden van een dierbare die overleden is aan de gevolgen van kanker. De nabestaanden hebben het verdriet van het gemis, maar ook het heftige proces van de ziekte meegemaakt. Het is fijn om met gelijkgestemden dit verdriet ook letterlijk een kleur te geven, en er met elkaar over te kunnen praten.

Wat gaan we doen?
Na een welkom en een kop verse koffie of thee gaan de deelnemers een kleur kiezen. Er liggen tal van kleurkaartjes klaar op tafel. Vervolgens gaat iedereen voor zichzelf knippen en scheuren van afbeeldingen en plaatjes uit magazines die je mooi vindt. Geen ingewikkelde dingen, maar puur wat je aanspreekt.

De door jou gekozen kleuren en plaatjes leg je vervolgens op een a4 en dit lamineer ik (soort plastic folie)met een lamineermachine zodat er een mooi collage van ontstaat.

Dan gaan we in kleine groepjes, aan de hand van vragenkaartjes, met elkaar het gesprek in, waarbij we ook gebruik maken van je collage. Het zou zomaar kunnen zijn dat je achteraf heel verbaasd en geraakt bent over de informatie die je collage te vertellen heeft…. En nee, je hoeft zeker geen crea bea te zijn om deze workshop te doen! Mannen zijn ook van harte welkom.

Wie ben ik?
Mijn naam is Dorinda van Marrewijk, van Kleurige Zaken. Ik ben tolk als het om de taal van kleur gaat. Of het nu gaat om kleur in je interieur, bedrijf, kleding of collage. De kleuren die je kiest geven je altijd informatie over jezelf en je behoeften. En het is zo enorm mooi te zien hoe kleur mensen met elkaar kan verbinden en herkennen in elkaars proces. Na deze workshop zul je zeker anders naar kleur kijken!

Wanneer: donderdag 11 augustus
Waar: Inloophuis Hoogvliet – Stichting Ankh Gebbeweg 14, Hoogvliet
Hoe laat: 13.30 uur
Aantal deelnemers: maximaal 12 personen
Kosten: € 5,- Aanmelden in het inloophuis of per email: inloophuishoogvliet@gmail.com

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op