Workshop ‘IK BEN 9’

Meidenvenijn, jongens die stoer doen, groepsdruk, erbij willen horen, heftige emoties en verdriet, oude angsten die weer terugkomen, pesten, onzekerheid, zijn thema’s die een grotere rol gaan spelen rond het negende levensjaar.

Is jouw kind rond de negen jaar en merk je dat zijn gedrag en behoeften veranderen? Vind je het lastig om jouw kind hierbij op een fijne manier te ondersteunen? Dacht je eerst ook dat jouw kind al vroeg aan de puberteit begon? Zou je deze fase graag beter willen snappen, zodat je meer begrip hebt voor de keuzes die jouw kind maakt?

De workshop ‘IK BEN 9’ voor ouders en verzorgers staat in het teken van de negenjaarsfase. Deze fase vindt meestal plaats in de periode tussen de acht en elf jaar. Soms lijkt het voor ouders of hun kind al vroeg aan de puberteit begint. Dit is niet werkelijk zo.

Een kind van negen zit in zijn eigen fase horend bij deze leeftijd. Ieder kind beleeft de negenjaarsfase op zijn EIGEN manier. Voor het ene kind verloopt deze periode makkelijk en voor het andere kind kan deze tijd lastiger zijn.

In deze workshop:
– krijg je informatie over deze bijzondere fase in het leven van jou en je kind;
– onderzoeken we welke behoeftes er achter het gedrag kunnen liggen;
– ontvang je praktische tips en handvaten;
– is er ruimte om met elkaar ervaringen te delen over deze negenjaarsfase.

Datum: Zaterdagmiddag 10 november 2018.
Tijd: 13.00- 15.30 uur
Locatie: Hurtstraat 13-01 ( De Zomertuinen) te Spijkenisse
Kosten: € 25,00
Maximaal aantal deelnemers: 6
Aanmelden: stuur een mail naar info@kindercoachdiana.nl onder vermelding van: ‘aanmelden workshop’. Je aanmelding is definitief nadat je van mij een bevestiging hebt ontvangen. Vanwege het maximaal aantal deelnemers raad ik je aan je snel aan te melden.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op
Top