Workshop ‘Helend schrijven’ in Inloophuis Hoogvliet

Op donderdag 23 maart van 13.30 tot 16.00 uur organiseert Stichting Ankh in Inloophuis Hoogvliet de workshop ‘Helend schrijven’. Bij lastige omstandigheden, bijvoorbeeld als je ziek bent, moe of verdrietig om het verlies van iemand die je lief is, kan schrijven je helpen.

Niet alleen omdat je nare dingen van je af kunt schrijven, maar ook omdat je versterkende dingen naar je toe kunt schrijven. Zo kan het troostend zijn, opbouwend en helend. Tijdens deze workshop ontdek je hoe makkelijk en mooi het is om ruimte te geven aan wat er in je leeft. En om naar je toe te schrijven wat je nodig hebt.

Schrijfervaring is niet nodig; het gaat ook niet om mooi of goed schrijven. Het is al voldoende als je benieuwd bent naar de kracht die het schrijven je geven kan. De workshop wordt georganiseerd door Stichting Ankh, in samenwerking met het Monuta Charity Fund.

Begeleiding is in handen van Sarine Zijderveld, coach en schrijfbegeleider. Zij is mede-auteur van het boek ‘Word je bewust. 81 oefeningen voor reflectief schrijven’, en ze schreef diverse artikelen en werkboeken, waaronder ‘Schrijf het mooie naar je toe’, ‘Geworteld schrijven’ en ‘Altijd tijd, altijd aandacht’. Sarine begeleidt maandelijks een Schrijfcafé in Ridderkerk.
Meer info: www.papierenspiegel.nl.

Deelname (eigen bijdrage): € 5,-
Locatie: Inloophuis Hoogvliet, Gebbeweg 14, Hoogvliet, www.stichtingankh.nl.
Aanmelden: inloophuishoogvliet@gmail.com, 06 2864 5315

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op