Workshop DJ in CVDKS

0

Op zaterdag 2 april wordt in het Centrum voor de Kunsten Spijkenisse (CVDKS) een workshop DJ gegeven. De workshop staat onder leiding van docent/‘Mixmeester’ Hugo van Oortmerssen. Met de DJ-software ‘Traktor’ en bijbehorende S2-controller leer je beatmatchen: tracks in te starten en op dezelfde snelheid af te spelen. Verder leer je ze goed samen te laten klinken met volume en EQ (blenden) en FX toe te voegen.

De workshop is bedoeld voor beginners en gaat over de basis van het mixen van muziek. Probeer uit of je het leuk vindt terwijl je geen eigen apparatuur nodig hebt! De workshop is van 15:30 – 16:30 uur. Er is ruimte voor maar vijf inschrijvers, dus wees er snel bij om op 2 april mee te kunnen doen!

De introductieprijs voor deze workshop is €25,- (incl. BTW) per persoon. Lukt het deze datum niet? Geef je gewoon op, want dan komen er nieuwe workshopdata!

Als DJ draaide Hugo veel club-sets onder de naam ‘DJ UTURN’. Verder nam hij in verschillende formaties de scratches, beats en FX voor zijn rekening. Solo en met acts als 165over90 (D&B) en Inna-Truth & Number 9 (HipHop) stond hij op nationale en internationale podia.

Meedoen? Inschrijven kun je direct doen bij De Mixmeester op www.demixmeester.nl. Je kunt ook op www.cvdks.nl het inschrijfformulier invullen, de MixMeester neemt dan contact met je op.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op