Workshop Combikunst in CVDKS

In het Centrum voor de Kunsten, aan de Nieuwstraat 83 in Spijkenisse, wordt op de zaterdagen 11 en 18 februari workshops Combikunst gegeven. Een unieke workshop waarin je met z’n tweeën een kunstwerk maakt! Omdat de workshop ieder jaar heel snel vol loopt, staan er dit seizoen zelfs twee geprogrammeerd.

Bij nog meer belangstelling kijken we naar extra data. In deze workshop maak je samen in één middag een groot en mooi schilderij met acrylverf. Volg de workshop bijvoorbeeld als duo moeder/dochter, opa/kleindochter, oma/kleinzoon of vriendin/vriendin. Elke combinatie kan, zolang minimaal één volwassene meedoet.

Samen een kunstwerk maken schept een band en is een geweldige herinnering. Ervaring voor deze workshop is helemaal niet nodig. Iedereen kan meedoen. Het resultaat verdient absoluut een plekje aan de muur!

De workshops worden gehouden op zaterdag 11 of 18 februari van 13.00 uur tot 15.30 uur, onder de enthousiaste begeleiding van docente Erica Muizer. Kosten voor deze workshop zijn € 49,- voor twee
personen. In het bedrag is de BTW voor één persoon boven 21 jaar inbegrepen. Ook is het bedrag inclusief materialen en iets te drinken.

Meedoen? Geef je op bij het CVDKS via het speciale workshopformulier dat je vindt op www.cvdks.nl of aan de Nieuwstraat 83. Eerst wat info vragen? Bel 0181-652250 of stel je vraag via facebook.com/cvdkspijkenisse.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op