Workshop Combikunst in CVDKS

0

In het Centrum voor de Kunsten, aan de Nieuwstraat 83 in Spijkenisse, wordt op zaterdag 25 maart een workshop Combikunst gegeven. Een unieke workshop waarin je met z’n tweeën een kunstwerk maakt. In deze workshop maak je samen in één middag een groot en mooi schilderij met acrylverf. Volg de workshop bijvoorbeeld als duo moeder/dochter, opa/kleindochter, oma/kleinzoon of vriendin/vriendin.

Elke combinatie kan, zolang minimaal één volwassene meedoet. Samen een kunstwerk maken schept een band en is een geweldige herinnering. Ervaring voor deze workshop is helemaal niet nodig. Iedereen kan meedoen. Het resultaat verdient absoluut een plekje aan de muur!

De workshop wordt gehouden op zaterdag 25 maart van 13.00 uur tot 15.30 uur, onder de enthousiaste begeleiding van docente Erica Muizer. Omdat de workshop ieder jaar heel populair is, is dit alweer de derde op rij. Wees er dus op tijd bij! Kosten voor deze workshop zijn € 49,- voor twee personen. In het bedrag is de BTW voor één persoon boven 21 jaar inbegrepen. Ook is het bedrag inclusief materialen en iets te drinken.

Meedoen? Geef je op bij het CVDKS via het speciale workshopformulier dat je vindt op www.cvdks.nl of aan de Nieuwstraat 83. Eerst wat info vragen? Bel 0181-652250.

Volg en like Nissewaard Actueel op Facebook.