Wordt Nissewaard na 21 maart Wilders Town of blijft het Duckstad?

Voor de vierde keer in 4 jaar bezocht PVV-leider Geert Wilders op zaterdag 17 maart de gemeente Nissewaard. Dit keer om Peter van der Velden, lijsttrekker bij de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart 2018 te steunen in diens lokale campagne.

Op de Markt nabij de oude dorpskerk van Spijkenisse had zich dit keer minder media verzameld dan tijdens het laatste bezoek van Wilders toen deze in het kader van de 2e Kamerverkiezingen Spijkenisse bezocht. Maar desondanks voldoende belangstelling rond diens bezoek.

Op vragen van de pers over zijn bezoek aan Moskou weigerde de PVV leider antwoord te geven, wel ging hij in op vragen over de kansen van de PVV bij de komende gemeenteraadsverkiezingen.

Dit keer aanzienlijk minder publiek die op het Circus Wilders was afgekomen waarbij eerlijkheidshalve de kanttekening moet worden geplaatst dat de lage temperatuur en de ijskoude snijdende wind daar zeker bij hebben toegedragen.

Videograaf Roel van Deursen maakte een beeldverslag van het bezoek en Joop van der Hor voorzag het van commentaar en nam Peter van der Velden een interview af waarin Ver der Velden optimistisch aangaf voor 11 raadzetels te gaan en samenwerking met de ‘Ducky’s van ONS niet uit te sluiten.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op