Word vrijwilliger in De Es!

Elk weekend worden er gezellige activiteiten georganiseerd voor de bewoners van De Es. Elke zaterdagochtend wordt er een vintage koffieochtend georganiseerd en op de zondagmiddag het Grand Café. De inzet van vrijwilligers bij deze activiteiten is heel belangrijk, zij halen de bewoners op om mee te gaan naar de activiteit en zorgen voor gezelligheid en een praatje. De activiteiten zijn voor de bewoners altijd een feestje!

Gastvrij
Voor in het weekend zoeken wij ook nog gastvrouwen en gastheren voor in de verschillende huiskamers in De Es. Als vrijwilligers bent u aanwezig in de huiskamer en biedt u ondersteuning bij de maaltijd, het verzorgen van de koffie.

Een gezellig praatje maken, samen de krant lezen of een spelletje doen, wordt door de bewoners ook zeker op prijs gesteld. Speelt u een instrument of iets anders wat u onze bewoners graag wilt laten zien of horen, dan luisteren we graag naar uw ideeën!

Heeft u in het weekend tijd over en zet u zich graag in voor een ander? Neemt u dan vrijblijvend contact op met Mirona van der Linde, coördinator vrijwilligers: m.vanderlinde@argoszorggroep.nl of 0181-475 570.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op