Woonwagenbewoners moeten vertrekken

De woonwagenbewoners moeten uiterlijk zaterdag weg zijn van het terrein aan de Clara Visserstraat. Daar mochten ze staan om te protesteren, maar nu het karakter van het protest er af is, vindt de Rotterdamse rechtbank dat ze moeten vertrekken.

Toch kregen de woonwagenbewoners wel een handreiking tijdens de rechtszaak. De gemeente Nissewaard zegde toe dat de Sinti mogen meepraten over het nieuwe woonwagenbeleid.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

9
Reageer op dit artikel

avatar
2 Comment threads
7 Thread replies
4 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
WillemJohanredactieBiancaJJD Recent comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Willem
Gast
Willem

En terecht, kijk alleen maar naar de hesjes die sommigen aan hebben. Er zijn er bij die gewoon lid zijn van een crimminele organisatie. Nep woonwagen bewoners , meer zijn het niet.

Willem
Gast
Willem

Alleen al het eerste woord in jouw reactie geeft je niveau al aan. Je bent duidelijk niet op de hoogte. Niks geen vooroordelen, kijk maar naar de hesjes ( club collors ) die ze aan hebben. Die zijn gelinkt aan motor clubs die verboden zijn. Zoek de namen van die clubs maar op en je ziet ze op de hesjes staan, moet ik je ook nog uit leggen hoe je aan zo’n hesje komt ? Ik snap niet eens dat de moderatie hier reacties door laat die met mafkees beginnen. Dus mijn vooroordeel tegenover jou klopt dus als een zwerende… Lees verder »

JJD
Gast
JJD

O omdat bepaalde reacties je niet welgevallig zijn moet de moderator hem niet plaatsen? Het toppunt van arrogantie.

Willem
Gast
Willem

Regels betreft dit medium lezen, mijnheer

Bianca
Gast
Bianca

Dan zal ik maar eerst kijken wat deze jongens doen …. goede doelen meneer willem

Willem
Gast
Willem

Oja ? Waarom zijn die clubs dan verboden ? Niet voor de goede doelen hoor. Word is wakker zeg. Er zijn chapter leden bij die niet bepaald van onbesproken gedrag zijn. Alles is terug te vinden in de media.

Johan
Gast
Johan

De enige hesjes die te zien waren ,zijn Untouchables en dat is geen zogenaamde
1%MC (1% MotorClub) of OMG (Outlaw Motorcycle Gang) .
Als je je dan toch zo belezen voordoet zou ik toch je huiswerk nog eens goed doen.

Willem
Gast
Willem

Sorry, ik ben klaar met dit medium. Ik voel me boven niemand verheven en het is niet mijn mening dat je mij belezen vind. Maar ik ken zo’n beetje alle badges van dit soort gasten en het is gewoon tuig van de richel. Die op een misselijk makende manier hun recht wil halen. Te belachelijk voor woorden om landje pik te spelen omdat ze daar zogenaamd historisch recht op hebben. Hoe dom ben je dan ? Ga jij maar een caravan op Groenoord neer zetten omdat je jezelf ineens een ” kamper ” vind. Maar zoalsmik al schreef, ik laat… Lees verder »

Top