Woonmarkt Nissewaard

Aanbieders presenteren in de foyer van het theater hun koop- en huurwoningen in Spijkenisse, Zuidland, Heenvliet, Geervliet en de andere dorpen van Nissewaard. Projecten zoals Het Land, De Haven, Kreken van Nibbeland, Park Waterrijk en Zoetemanring zijn allemaal vertegenwoordig. Het gaat om aanbod voor verschillende doelgroepen, zoals starters, gezinnen en ouderen.

Restschulden: voorbeelden uit de praktijk
Restschuldproblemen, of liever de mogelijke oplossingen daarvoor, vormen het centrale thema van deze Woonmarkt. Ze komen aan de orde tijdens een panelgesprek in de kleine zaal van het theater. Onder leiding van een professionele interviewer geven een adviseur van de Rabobank en een makelaar van Kompas Makelaars tekst en uitleg over dit onderwerp.

Met interessante voorbeelden uit de praktijk en interactie met de aanwezigen in de zaal. Na afloop staan adviseurs van de bank klaar om over restschulden en andere financiële kwesties vragen te beantwoorden. En met de specialisten van Ouwerkerk Notariaat kan men in gesprek over bijvoorbeeld (belastingvrije) schenkingen, die kunnen helpen bij het oplossen van restschuldproblemen.

De Woonmarkt Nissewaard is op 13 oktober van 19:30 tot 22:00 uur. Het panelgesprek in de kleine zaal begint om 20.00 uur en duurt circa twintig minuten. Wie daar niet heen wil, kan zich gewoon op het woningaanbod in de foyer blijven oriënteren. Theater de Stoep is te vinden aan het Theaterplein 1 in Spijkenisse. In de directe omgeving zijn volop parkeermogelijkheden. Toegang is gratis.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op
Top