Woonmarkt Nissewaard in Theater de Stoep

Op dinsdag 13 november vindt in Theater de Stoep de Woonmarkt Nissewaard plaats van 19.30 uur tot 21.30 uur. Actueel nieuwbouwaanbod, het laatste aanbod van zelfbouwkavels en bestaande woningaanbod. Het evenement is gratis toegankelijk.

Tijdens de Woonmarkt Nissewaard wordt niet alleen woningaanbod gepresenteerd. Men kan er ook financieel advies krijgen. Zo kan men een inschatting laten maken van er maximaal geleend kan worden. Ook kan men zich laten adviseren wat verstandiger is: kopen of huren.

Verder kan men in gesprek met een notaris, bijvoorbeeld over wat er allemaal bij komt kijken als je gaat samenwonen. Bij de stand van de gemeente kan men terecht voor informatie over de starterslening en voor het actuele aanbod zelfbouwkavels.

Halfverwege het evenement, om 20.30 uur, geeft de Rabobank in de kleine theaterzaal een overzicht van de financiële mogelijkheden voor starters en senioren op de woningmarkt. Daarna presenteert wethouder Jan Willem Mijnans de actuele en toekomstige nieuwbouwprojecten in Nissewaard. Zoals het villawijkje Krekenpark in Zuidland en het project Veerkade in De Haven Spijkenisse.

Meer informatie over de Woonmarkt is te vinden op www.nissewaardwoont.nl.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op
Top