Woninginbraak Vlinderveen

Afgelopen nacht heeft er een inbraak plaatsgevonden in een woning aan het Vlinderveen. Een oplettende buurtbewoner/-ster maakte hier gelijk melding van. TOP, complimenten naar deze buurtbewoner/-ster. Door meerdere eenheden is er een onderzoek in de omgeving ingesteld. Dit resulteerde in de aanhouding van 2 verdachten. Zij hielden zich schuil in een tuin van de buren van de woning waar was ingebroken.

Als basisteam komen we graag in contact met de buurtbewoners. Het kan namelijk zijn dat u iets gezien of gehoord heeft wat van belang is. Dit kan bijvoorbeeld ook in de dagen voorafgaand aan de inbraak geweest zijn. We komen graag met zo veel mogelijk mensen in contact, ook als u denkt niets gezien of gehoord te hebben. Alle informatie kan namelijk voor het onderzoek van belang zijn!

Zou u daarom contact met ons op willen nemen? Dat kan op verschillende manieren:
1. Per e-mail via: buurtonderzoeken.rijnmondZW@politie.nl
Vermeld in de mail duidelijk de volgende zaken:
– Uw naam, adres en telefoonnummer
– Wat u precies gezien of gehoord hebt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan persoonskenmerken, kenmerken van voertuigen, geluiden, etc.
2. Per telefoon via het telefoonnummer 06-51118779 bereikbaar tussen 08.00 uur en 17.00 uur (Buiten deze tijden kunt u een bericht achterlaten).

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op