Wie is de Beste Buur van Zuidwest?

Woont u in één van de wijken Akkers, Vriesland of Vogelenzang Zuid en heeft u een buur die u graag eens in het zonnetje wilt zetten? Dan is dit uw kans! De PvdA Nissewaard organiseert een verkiezing voor de ‘Beste buur van Zuidwest’.

Doet uw buurvrouw uw boodschappen en kunt u altijd bij haar terecht voor een goed gesprek? Is geen enkel klusje in huis te veel gevraagd voor uw buurman? Nomineer uw buur dan nu voor de ‘Beste Buur Bokaal!’ De ‘Beste Buur’ van 2017 mag de wisselbeker mee naar huis nemen en ontvangt een dinercheque t.w.v. €50,-.

U kunt uw buren nomineren voor de verkiezing van de ‘Beste buur van Zuidwest’ door een mail te sturen naar bestebuur2017@gmail.com. Vermeldt hierbij wie u nomineert en waarom en vergeet natuurlijk de contactgegevens niet! Nominaties kunnen worden ingestuurd t/m 15 februari a.s.

Op zaterdag 25 februari organiseert de PvdA een verkiezingsavond op OBS de Vogelenzang. Tijdens deze avond zal bekend gemaakt worden wie de ‘Beste buur van Zuidwest’ 2017 is. “Een goede buur is vaak beter dan een verre vriend. De kleine dingen die zij doen, zijn vaak van grote waarde. We besteden daar graag aandacht aan”, aldus initiatiefneemster Thérèse van Wassenaar.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op
Top