Wethouder Van der Schaaf bezorgt eerste paspoort aan huis

0

Wethouder Dirk van der Schaaf bezorgt vrijdag 9 december een paspoort thuis bij mevrouw Van Rij in Zuidland. Zij is de eerste inwoner van Nissewaard die een reisdocument thuis laat bezorgen.
Inwoners van de gemeente Nissewaard kunnen sinds 1 december 2016 een nieuw paspoort of ID-bewijs thuis of bijvoorbeeld op het werk laten bezorgen. Dus waar én wanneer dit het beste uitkomt.

Met deze nieuwe dienst wil de gemeente het de inwoners makkelijker maken. Inwoners hoeven hierdoor voortaan nog maar één keer naar het stadhuis te gaan: alleen voor de aanvraag. Voor €4,95 wordt het paspoort of ID-bewijs dan enkele dagen later bezorgd door een koerier van het gespecialiseerde bedrijf Dynalogic. Deze service past volledig binnen de moderne dienstverlening van de gemeente Nissewaard.

De bezorgtijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 22.00 uur. Op zaterdag en zondag is dat van 8.00 tot 18.00 uur. Het bezorgen van reisdocumenten kost €4,95 per document. Bezorgen kan in heel Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden. Meer informatie is te vinden op www.nissewaard.nl bij paspoort of ID-bewijs.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op