Wethouder Struijk neemt aanbevelingen armoedebeleid in ontvangst

Wethouder Wouter Struijk nam vrijdag 13 juli om 16.00 uur aanbevelingen ten behoeve van het lokale armoedebeleid in ontvangst. De overdracht was voor het stadhuis aan de Raadhuislaan in Spijkenisse.

De aanbevelingen komen voort uit de echte verhalen van 60 ervaringsdeskundigen. Verhalen van vrouwen die in Nissewaard zelf met armoede en of schuldenproblematiek te maken hebben of hebben gehad. Het betreft zowel vrouwen met of zonder uitkering, zzp’ers, werkenden, aow’ers en alleenstaande jonge moeders.

De verhalen zijn geïnventariseerd door Pamela Visser en Shermina Strickx, zelf ook ervaringsdeskundigen en voorvrouwen van het project Beter Armoedebeleid Voor Vrouwen’ (BAVV) van FNV Vrouw.

Deze diashow vereist JavaScript.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

1
Reageer op dit artikel

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Rinia Recent comment authors
  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
Rinia
Gast
Rinia

Heel goed dit. Ik wilde ook altijd dat mij geholpen werd met scholing maar werd altijd naar een reïntegratie gestuurd en dat kost heel veel geld, ik dacht altijd waarom niet naar school voor een diploma inplaats van een reïntegratie? Een diploma help je naar een baan garantie. In 2003 kwam ik naar nederland en heb gevraagd voor scholing en aan mij werd gezegd het is duur. Ik vind reintegratie duurder. Ik ben moeder van 5 en heb heel lang in armoede gewoond en nu zijn al mijn kinderen groot. Ik vind dat ze mensen met doorzettingsvermogen moet helpen. Inplaats… Lees verder »