Wethouder Hamerslag geeft vertreksignaal ‘Talententrein’

Wethouder Martijn Hamerslag gaf woensdag 8 maart om 13.30 uur het vertreksignaal voor de Talententrein. Het beginstation is de Boekenberg Spijkenisse, Markt 40 in Spijkenisse. De Talententrein stopt wekelijks op een andere locatie: Spijkenisse (Gelinckschool, Zuidwester en Wijkcentrum Noord), Abbenbroek (Dorpshuis) en Oudenhoorn (Dorpshuis de Meent).

Stap op de talententrein en ontdek jouw talent! De eerste en laatste halte van de spreekwoordelijke trein zijn in de Bibliotheek. De Talententrein is een spreekwoordelijke trein die door de gemeente Nissewaard rijdt en op zeven verschillende ‘stations’ (locaties) halt zal houden.

Iedere woensdagmiddag wordt er een nieuwe locatie aangedaan en op iedere halte worden activiteiten georganiseerd voor kinderen in de leeftijd van 8 t/m 12 jaar die hen stimuleren in de ontwikkeling van hun talenten.

Terwijl de Boekenberg inzet op talenten die te maken hebben met lezen, schrijven en boeken, zullen de andere deelnemende partners van de Talententrein andere disciplines zoals muziek, spel, toneel, tekenen en handvaardigheid aanbieden.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op