Wethouder de Graad opent Ten Hoeve Technical Supports

Het nieuwe bedrijfspand van Ten Hoeve Technical Supports is geopend door wethouder Henk de Graad en Stan Ten Hoeve. Door het onthullen van een plaquette werd donderdag 14 december j.l. het nieuwe bedrijfspand van Ten Hoeve Technical Support geopend. Wethouder Economie van de gemeente Nissewaard, Henk de Graag verrichtte, samen met de 6-jarige zoon van de eigenaar, Stan Ten Hoeve de opening.

Het bedrijf is gespecialiseerd in het vervaardigen van op maat gemaakte staal, rvs of aluminium constructies. Voor de transport- en container sector worden bijvoorbeeld klapleuningen, bumpers en bevestigingsconstructies gemaakt en is het bedrijf leverancier van rvs-bevestigingsmaterialen. Voor de particuliere markt maakt Ten Hoeve stalen kozijnen, trappen en design tafels.

Opdrachtgevers zijn veelal havenbedrijven uit Europoort of Moerdijk maar ook wegenbouwers en landbouwbedrijven. Naast de metaal activiteiten is het bedrijf tevens leverancier van toilethygiëne producten zoals dispensers, zepen, industriële papierrollen en poetsdoeken.

Het nieuwe bedrijfspand aan Harregat 3a te Zuidland biedt ruimte aan een goed geoutilleerde werkplaats, magazijnen en een kantoor voor de ontvangst opdrachtgevers. De eigenaar Edwin Ten Hoeve en zijn partner Marjolein Vermaas zijn trots op de ontwikkeling van hun nieuwe onderkomen.

“Hiermee is een droom verwezenlijkt. Van een klein schuurtje met één lasapparaat naar dit prachtige pand met alle apparatuur waarmee het staal bewerkt kan worden”. “We gaan ons met een team professionele medewerkers volledig richten op de kwaliteit die onze opdrachtgevers wensen.”, benadrukte Edwin Ten Hoeve in zijn openingswoord.

Wethouder Henk van de Graad feliciteerde Edwin en Marjolein met hun nieuwe onderkomen en benadrukte dat de Gemeente Nissewaard juist behoefte heeft aan dit soort bedrijvigheid. “Het is uitstekend voor de werkgelegenheid maar ook voor stagiaires van de opleidingen zoals die in Nissewaard gevestigd zijn.

Bovendien zie je dat dit soort relatief kleine bedrijven intensief met elkaar samenwerken en elkaar aanvullen. Dat maakt hun inzet flexibel en ze zijn daardoor vaak twenty four seven beschikbaar voor de industrie, transport en de haven”.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op