Werkzaamheden Evides in Heenvliet

Evides werkt van 3 april tot en met 12 mei 2017 met werkzaamheden aan de drinkwaterleiding in Heenvliet. Afhankelijk van onder meer de weersomstandigheden kan de planning veranderen.
De werkzaamheden worden in twee fases uitgevoerd:

  • fase 1 is aan de Wieldijk/Coolwijkseweg
  • fase 2 is aan de Stationsweg/Wethouder Gelderlandlaan

Fase 1 en fase 2 zijn voorbereidingen voor werkzaamheden van de gemeente Nissewaard en Stedin aan de Vissersdijk/Markt/Stationsweg in Heenvliet. De gemeente Nissewaard en Stedin informeren u op een later moment over die werkzaamheden.

Evides werkt op werkdagen tussen 07:00 uur en 16:00 uur. Incidenteel ook in de weekenden en ‘s nachts om de doorlooptijd en daarmee de hinder zo kort mogelijk te houden.

Uw drinkwatervoorziening
Tijdens het uitvoeren van het werk houdt u beschikking over drinkwater. Wel kunnen geplande leveringsonderbrekingen plaatsvinden, waardoor u tijdelijk geen drinkwater hebt. Is er op uw adres sprake van een leveringsonderbreking, dan informeert Evides u tijdig via een bewonersbrief en via een kaartje in uw brievenbus.

Overlast tijdens de werkzaamheden
Woningen en bedrijven blijven altijd te voet bereikbaar. Komt er onverwachts geen drinkwater uit de kraan of ziet u een lekkage, bel dan direct naar het storingsnummer van Evides Waterbedrijf 0900 – 07 87 (24 uur per dag).

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op