Welpenvoetbal bij vv SCO’63

Op woensdag 13 mei a.s. om 18:00 uur starten wij, bij SCO’63 met het Welpenvoetbal. Doel hiervan is om kinderen van 4 en 5 jaar oud kennis te laten maken met het voetbal. Het samen spelen en plezier hebben staat uiteraard voorop.

Het Welpenvoetbal brengt hen in contact met voetbal en de vereniging. De doorstroming naar het ‘echte’ voetbal zal hierdoor een stuk eenvoudiger worden. De meeste Welpen zullen met volle teugen genieten van de eerste kennismaking met de sport voetbal.

Het Welpenvoetbal bij SCO’63 zal onder deskundige leiding komen te staan van Marco Hanssen, in het dagelijks leven leerkracht in het voortgezet onderwijs. Hij wordt tijdens de trainingen bijgestaan door één of meerdere assistenten.

De kinderen leren tijdens de ‘trainingen’ baas over de bal te worden. Dit gebeurt op een speelse manier door bijvoorbeeld te dribbelen met de bal, na een fluitsignaal op de bal te gaan zitten of gewoon met een spelletje tikkertje. Voor de kinderen in deze leeftijdscategorie is het allerbelangrijkste dat zij plezier hebben. Je moet de welpen niet te snel te veel willen aanleren, want dan raken deze beginners totaal de weg kwijt.

Welpenvoetbal bij SCO’63 is dus bedoeld voor jongens en meisjes in de leeftijdscategorie 4 en 5 jaar.

Heeft u belangstelling, neem dan vrijblijvend contact op met SCO’63.

VV SCO’63
Plaatweg 2
3202 LB Spijkenisse
Tel 0181-611872
Email:Secretariaat@sco63.nl
www.sco63.nl

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op
Top