Weekendafsluiting Botlekbrug

Van zaterdag 13 oktober 05:00 uur tot zondag 14 oktober 04:00 uur is de Botlekbrug afgesloten voor autoverkeer, (brom)fietsers en voetgangers. Dit in verband met het vervangen van de omloopwielen.

Het wegverkeer wordt omgeleid via de Botlektunnel. De omleiding voor het vervoer van gevaarlijke stoffen die niet door de tunnel mogen is via de Eilandenroute. Voetgangers en (brom)fietsers worden omgeleid via de Spijkenisserbrug en Hartelbrug. De omleiding wordt met gele borden aangegeven en op www.rijkswaterstaat.nl/Botlekbrug staat onder Hinder en Maatregelen een factsheet met de omleidingsroute.

Hinder hoge scheepvaart
Voor de scheepvaart is op bovengenoemde data de oostelijke doorvaart (zijde Pernis) beschikbaar. Maar voor diepstekende schepen die vanwege hun diepgang geen gebruik kunnen maken van de oostelijke doorvaart is de Oude Maas gestremd. Zie Bericht aan de scheepvaart (BAS) nr. 170.

Altijd op de hoogte met gratis sms-service Rijkswaterstaat
Door BBRUG AAN te sms’en naar 3669 kunt u zich aanmelden voor de gratis sms-service zodat u direct op de hoogte bent van (langdurige) afsluitingen van de Botlekbrug en stremmingen van de Oude Maas en u uw reis, indien mogelijk, kunt aanpassen of uitstellen.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op