Wedstrijd tegen pesten met als prijs expositie in bibliotheek!

0

Op 15 April doen kinderen van kinderopvang SKS Alles Kids uit Spijkenisse, Barendrecht en Albrandswaard mee met een Anti Pest Award verkiezing. De hele maand april staat bij de opvang in het teken van SKS Alles Kids tegen pesten. De kinderen van 4-7 jaar mogen een knutselwerkje of schilderijtje maken over pesten. De pedagogisch medewerker zal samen met het kind een verhaal schrijven, wat er gemaakt is en wat er mee bedoeld wordt.

De kinderen van 7-12 jaar maken zelf een kort verhaal of gedicht van maximaal 1 A4tje over pesten. Uit beide leeftijdscategorieën wordt per locatie één winnaar gekozen.
De jury bestaat uit kinderen en pedagogisch medewerkers.

Deze winnende kunstwerken worden vanaf 13 April geëxposeerd in de bibliotheek van Spijkenisse. Via een speciale kunstroute zijn deze werken tot na de meivakantie te zien voor het hele publiek van de bibliotheek.

Op 15 april wordt uit alle locatie inzendingen één winnaar per leeftijdsgroep gekozen door een speciale jury. Deze winnaars worden bekend gemaakt tijdens een award uitreiking in Bibliotheek De Boekenberg in Spijkenisse van 14:00- 15:30 uur. De jury voor de uiteindelijke winnaar van de beker zijn Arjan Duurkoop, Domeinspecialist BO/ Mediacoach (Van de Boekenberg) en Marlies Verhelst, kinderboekenschrijfster.

U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen in de bibliotheek en de kunstroute te wandelen, al dan niet met uw kinderen.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op