Warmteservice Spijkenisse bestaat 12 ½ jaar

Op 23 december 2005 opende Warmteservice op Bedrijventerrein Halfweg aan de Lorentzweg in Spijkenisse haar deuren. Niels Regoor was eerder bedrijfsleider in Amsterdam. Echter zijn grote liefde woonde in Spijkenisse, dus de keuze was voor Niels niet moeilijk om de overstap naar Spijkenisse te maken.

Niels leidde deze vestiging met veel succes. In 2016 werd de beslissing genomen om te verhuizen naar een grotere locatie op de Kelvinweg 2. In Spijkenisse en omgeving wordt de vestiging gewaardeerd om zijn kennis en persoonlijke benadering.

Niels Regoor vertelt “Ons assortiment verwarming en sanitair is zeer compleet en met name het benodigde installatiemateriaal is voor de professionele installateur en de handige doe-het-zelver super handig. Wij zijn in de afgelopen 25 jaar gegroeid naar 58 vestigingen. Ons doel is om de producten zo dichtbij mogelijk beschikbaar te hebben voor onze klanten.”

Op 23 juni tot en met met 30 juni zullen Niels en zijn team extra stilstaan bij het jubileum. Kom gezellig langs voor wat lekkers en ontvang een kraslot waarmee u kans maakt op mooie prijzen!

Warmteservice Spijkenisse
Kelvinweg 2
0181-600510
spijkenisse@warmteservice.nl
www.warmteservice.nl

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op