VVD Nissewaard: altijd op straat

Afgelopen zaterdag ging de VVD Nissewaard in Zuidland de straat op. ‘s Ochtends werd een bezoek gebracht aan de omgeving Weverslaan en Beeldsweg. ‘Veel mensen gaven een dikke voldoende voor hun woning en woonomgeving; mensen wonen hier met plezier. Een rustige buurt waar mensen elkaar kennen zonder de deur bij elkaar plat te lopen’, begint Jan Stam, kandidaat voor de gemeenteraadsverkiezingen.

‘Dat maakt niet dat er geen wensen meer zijn. Bewoners denken dat het nog beter kan en hebben daarvoor goede ideeen. In de Beeldsweg wordt hard gereden en met de Brede School die daaraan ligt en de kinderen die niet altijd even goed uitkijken is dat extra gevaarlijk.

In de Weverslaan zijn extra parkeerplaatsen mogelijk en nu iedereen meer auto’s bezit dan toen de wijk eind jaren negentig werd opgeleverd, is dat geen overbodige luxe’, vervolgt Angelique Twisker, VVD-raadslid.

Marijke van der Velden, op de kandidatenlijst te vinden op nummer 4 besluit: ‘Er zijn extra plekken te bedenken waar kleine kinderen veilig kunnen spelen maar die nu worden gebruikt als hondenuitlaatplaats. En dat kan niet allebei!’

‘De VVD Nissewaard is twee keer per maand ergens op bezoek in een wijk of buurt van Nissewaard. Verkiezingen of niet. Daarnaast staan we maandelijks op het Uitplein in Spijkenisse en brengen we werkbezoeken aan organisaties en bedrijven in de gemeente.

Daarmee zijn we voor u, de inwoner, dichtbij en aanspreekbaar, horen we wat er leeft en maken we Nissewaard stap voor stap nog fijner!’, besluit Igor Bal, lijsttrekker VVD Nissewaard.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op