Vrijwilligerswerk: een goed voornemen!

Heeft u al goede voornemens voor 2019? Meer bewegen? Lekker genieten van de buitenlucht? Of vaker een ander helpen? Denk dan eens aan vrijwilligerswerk bij de OproepCentrale in Spijkenisse, waar je al deze goede voornemens met elkaar kunt combineren!

Spring eens op de fiets om een van onze cliënten te bezoeken. Gezellig bijpraten met een kopje koffie, samen een spelletje spelen of een frisse neus halen in de buitenlucht. Zo maak je niet alleen een ander blij, maar heb je ook een stok achter de deur om dit jaar jouw goede voornemens wél vol te houden.

En beschik jij over een rijbewijs en eigen auto die je af en toe wel eens in wilt zetten om kwetsbare mensen te begeleiden naar hun bestemming ? Zet je dan in als vrijwillig chauffeur bij de Begeleidende Vervoerservice OproepCentrale!

Ben jij enthousiast? Werk dan vandaag nog aan die goede voornemens en neem contact op met onze coördinatoren via telefoonnummer 010 – 427 81 77 of mail naar info@oproepcentrale.nl. Kijk voor meer informatie op www.oproepcentrale.nl.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op