Vrijwilligerscafé Bergopwaarts

Vind je het leuk om met andere vrijwilligers in gesprek te gaan, ervaring uit te wisselen of gewoon samen gezellig koffie en thee te drinken? Alle vrijwilligers uit Nissewaard zijn welkom!

Bibliotheek de Boekenberg is in samenwerking met de gemeente Nissewaard een Vrijwilligerscafé gestart. Ben je vrijwilliger bij een sportvereniging, zorg- en welzijnsorganisatie of vrijwilliger bij jou in de wijk ?

Kom dan gezellig langs om onder het genot van koffie/ thee met andere vrijwilligers in gesprek te gaan of andere vrijwilligers te ontmoeten om ervaring en kennis met elkaar te delen.

Het Vrijwilligerscafé is bedoeld voor alle vrijwilligers van Nissewaard
Heb je plannen om vrijwilligerswerk te gaan doen voor je studie, naast je baan of gewoon omdat je het leuk en waardevol vindt? Kom dan langs voor meer informatie over vrijwilligerswerk.

In de toekomst willen we ook lezingen of presentaties gaan aanbieden die door vrijwilligers georganiseerd worden. Vrijwilligers die belangstelling hebben kunnen hiervoor contact opnemen met AnneMarijke Tiessen – atiessen@deboekenberg.nl.

Vrijwilligerscafé Bergopwaarts
Datum: 10 oktober 2018
Aanvang: van 19:00 tot 20:30
Locatie: De Boekenberg – Café Zinnig, 1e etage
Kosten: Gratis

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op