Voorlichtingsavond Reset Spijkenisse

Als vroeger je computer vastliep, drukte je de resetknop in om het besturingssysteem opnieuw te starten. Reset! Your Life is eigenlijk ook zo’n knop. Een knop waarmee je je eigen besturingssysteem kunt herstarten om op een gezonde manier gewicht te verliezen.

Reset! Your Life kan jouw gewicht, jouw fysieke en mentale gezondheid, jouw levensgeluk positief veranderen. Laat jouw BMI een getal van 30 of hoger zien? Wil je dat voor de rest van je leven veranderen? En ben je bereid je daar met hart en ziel voor in te zetten?

Te beginnen met een jaar lang intensief en onder deskundige begeleiding in groepsverband werken aan food, body en mind? Ben je klaar met al die afvalprogramma’s die uiteindelijk tot niets leiden? Dan ben jij klaar voor Reset! Your Life, voor de grootste herstart van je leven.

Informatieavond
De informatieavond vindt plaats op woensdag 20 mei van 19:30 – 21:00, waar iedereen die geïnteresseerd is, geheel vrijblijvend kan komen luisteren naar de inhoud van het Reset! programma en kan komen kennis maken met ons Reset! team.

Tijdstip: woensdag 20 mei van 19:30 – 21:00

Plaats: Delta SportCentrum Spijkenisse, Industriestraat 4, 3201 VD Spijkenisse

Heb je nog vragen, dan kun je altijd contact met ons opnemen via ons e-mail adres info@resetyourlife.eu . We zullen je zo snel mogelijk proberen te antwoorden.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op