Volg een gratis training via de vrijwilligersacademie!

Heb je je voorgenomen om in 2019 meer te gaan doen met vrijwilligerswerk? Stel dit goede voornemen dan niet uit. De Vrijwilligers Academie Nissewaard helpt je er een handje bij door het organiseren van meerdere trainingen voor vrijwilligers en (vrijwilligers)organisaties uit Nissewaard. In januari kun je onder andere de gratis training ‘Invloedrijk communiceren’ en ‘Welkom op de club’ volgen.

Training Invloedrijk communiceren
Communiceren, we doen het allemaal maar zo eenvoudig is het nog niet. Hoe vaak doen we niet ons best om onze “boodschap” over te brengen en dan te constateren dat de ander daar “geen boodschap” aan heeft? Ligt dat dan aan onszelf of aan de ander? Of juist aan allebei?

Hoe komt dat nu en is het mogelijk om juist wel met de ander glashelder in contact te komen en zo je doel te bereiken? En hoe kun je de ander dan beïnvloeden? In de training ‘Invloedrijk communiceren’ ga je onder leiding van gespreksleider Norbert Engels met diverse communicatiestijlen aan de slag. De training vindt plaats op vrijdag 18 januari van 13.30-16.30 uur in Bibliotheek de Boekenberg aan de Markt 40 in Spijkenisse. Aanmelden is nodig.

Training Welkom op de club
De gratis training ‘Welkom op de club’ legt een basis voor een gastvrij verenigingsleven, waar sporters, vrijwilligers, sponsoren en gasten zich thuis voelen. Wat is gastvrijheid? Hoe kan dit bijdragen aan ledenwerving en -behoud of het werven van vrijwilligers?

Gastvrijheid wordt praktisch en concreet benaderd, zodat je er meteen mee aan de slag kan gaan. Er worden vele voorbeelden getoond, tips gegeven en je gaat aan de slag met omdraai-oefeningen. De training vindt plaats op dinsdag 22 januari van 19.00 tot 22.00 uur bij American Football Vereniging Spijkenisse Scouts aan het Tennispad 1 in Spijkenisse. Aanmelden is nodig.

Aanmelden
Deelname aan de trainingen is gratis, maar aanmelden is nodig. Dit kan via www.vrijwilligersacademienissewaard.nl. Er is een beperkt aantal plekken, dus wacht hier niet te lang mee.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op
Top