Vier Kerst in de Boekenberg

Vier Kerst in Bibliotheek de Boekenberg! Bezoek op donderdag 21 december een sfeervol kerstconcert van het Gemengd Koor Spijkenisse en In Between. Kinderen kijken op zaterdag 23 december naar de vrolijke film ‘De familie Kerst’. Wacht niet te lang met het kopen van een kaartje, want er is beperkt plek.

Sfeervol kerstconcert
Luister op donderdag 21 december om 19.00 uur naar het kerstconcert van het Gemengd Koor Spijkenisse en popkoor In Between. Op het terras van Bibliotheek de Boekenberg zullen zij bekende en minder bekende kerstliederen ten gehore brengen. Beide koren staan onder deskundige leiding van dirigent Ardjoena Soerjadi.
Donderdag 21 december | 19.00-20.30 uur | € 5,-

Filmvoorstelling De familie Kerst (6+)
Tijdens de kerstvakantie op zaterdag 23 december om 14.00 uur kun je in Bibliotheek de Boekenberg terecht voor de film ‘De familie Kerst’. De zesjarige Hugo krijgt de verrassing van zijn leven als hij merkt dat een magische elvenjongen in het huis van zijn familie is komen wonen.

De naam van de elf is Pixy en hij kan pas de volgende Kerst terugkeren naar zijn eigen wereld. Hugo trekt alles uit de kast om Pixy te verbergen van zijn Kerst-hatende vader, maar een jaar is een lange tijd om een elf te verbergen die een vreemde taal spreekt en niet goed tegen de zomerhitte kan. De adviesleeftijd is 6 jaar en ouder.
Zaterdag 23 december | 14.00-15.30 uur | € 3,-

Entreekaarten zijn verkrijgbaar bij de klantenservice in de bibliotheek of via www.deboekenberg.nl.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op