Videoreportage Kinder Vakantie Spelen – Ouderdag

De Partij van de Arbeid Nissewaard heeft woensdag drie augustus een Pluim van de Arbeid uitgereikt aan de vrijwilligers van de stichting Kinder Vakantie Spelen Spijkenisse. Bij de Kinder Vakantie Spelen Spijkenisse zijn veel vrijwilligers actief en dit evenement is al jaren en begrip in Spijkenisse.

Kinderen kunnen gedurende een aantal dagen van een onbezorgde vakantie genieten door met elkaar te timmeren en hutten de bouwen. Volgens PvdA-raadslid Aad Struijk verdienen deze vrijwilligers daarom veel waardering. De vrijwilligers ontvingen van de PvdA een pluim van €250,-.

Dit bedrag zal gebruikt worden om het gehele evenement in beeld te brengen middels een robuuste camera, zodat de kinderen hier zelf mee aan de slag kunnen en zelf het evenement vanuit hun ogen in beeld kunnen brengen.

Een delegatie van de PvdA Nissewaard heeft de cheque uitgereikt op het terrein waar de Kinder Vakantie Spelen plaatsvinden in park Vogelenzang. Videograaf Roel van Deursen was er op vrijdagmiddag 5 augustus (Ouderdag) en maakte een impressie….

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op