Verontwaardig over vernielingen in Waterland

In de nacht van dinsdag 5 op woensdag 6 mei zijn in de wijk Waterland in Spijkenisse diverse auto’s vernield. De VVD Nissewaard spreekt haar afschuw uit over deze vandalistische acties. ‘Wij vinden het belangrijk dat onze inwoners zijn veilig voelen in de gemeente. Van andermans eigendommen blijf je af! De vernielingen die zijn aangebracht zijn volslagen zinloos, tasten het veiligheidsgevoel van onze inwoners aan en jagen de maatschappij op kosten.

Het is niet de eerste keer dat auto’s vernield of in brand gestoken worden in Spijkenisse. Wij gaan ervan uit dat de politie alles op alles zal zetten om de daders van deze vernielingen snel in de kraag te vatten. Wij zullen de burgemeester vragen ons nauwgezet van de voortgang van het onderzoek op de hoogte te houden!’, aldus Gert Kabbedijk, raadslid VVD Nissewaard.

In Waterland zijn diverse vrijwilligers actief als buurtpreventieloper. Een goede manier om het werk van de politie te ondersteunen en samen met buurtbewoners te werken aan een veiligere buurt. ‘Krachten bundelen zorgt voor een veiligere buurt; politie voorop maar ook inwoners dragen hun steentje bij,’ vervolgt Kabbedijk.

Hij besluit: ‘Deze vernielingen zijn schandalig en onaanvaardbaar. Het politieonderzoek naar deze vernielingen verdient daarom alle prioriteit!’

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op