Verkiezing liefste oma uit Nissewaard

Leest jouw oma altijd prachtig voor? Of past ze vaak op? Bakt ze lekkere koekjes en taarten? Of vind je jouw oma gewoon de allerliefste oma van de wereld? Meld haar dan aan als allerliefste oma uit Nissewaard! Aanmelden kan tot uiterlijk 10 mei 2015.

Hoe werkt het?
Geef je oma op via de volgende link ‘Aanmelden liefste oma‘. Vul je gegevens in aan de hand van het online formulier en vertel kort waarom jouw oma de liefste oma is. Stuur ook een foto van jouw oma mee.

  • Let op! De uiterste inzenddatum is 10 mei 2015
  • De liefste oma hoeft geen familie van jou te zijn. Het kan de allerliefste voorleesoma, oppasoma, voetbaloma, overblijf- of appeltaartoma zijn
  • Ook tieners en twintigers mogen hun oma voordragen voor deze prachtig titel. De liefste oma uit Nissewaard!
  • Jouw oma moet in de gemeente Nissewaard wonen

Hoe gaat het verder?

  • Nadat alle aanmeldingen binnen zijn worden de oma’s op onze Facebookpagina voorgesteld
  • Van 18 mei tot 8 juni kan er via www.nissewaard.nl/liefsteoma gestemd worden op de oma’s
  • De tien oma’s met de meeste stemmen komen uiteindelijk bij de jury onder leiding van burgemeester Mirjam Salet. Deze jury kiest uit deze tien oma’s de leukste en origineelste inzending

De uitreiking en prijs
De bekendmaking van de liefste oma is op zaterdag 13 juni 2015 in Theater de Stoep in Spijkenisse, de start van het programma is om 11.00 uur. Alle genomineerde oma’s met (klein) kinderen en vrienden zijn dan van harte welkom. Blokkeer deze datum in de agenda van je oma! Het is een hele leuke bijeenkomst met allerlei optredens van kinderen. De hoofdprijs is een tocht met de fluisterboot voor oma met de (klein)kinderen, een picknickmand en een mooie oorkonde.

Als je jouw oma opgeeft, kun je tijdens de bekendmaking op 13 juni met jouw klas, club, vrienden, broer of zus optreden voor jouw oma. Je kunt bijvoorbeeld een lied zingen, dansen, een instrument bespelen of een gedichtje voordragen. Wil je optreden? Meld dit dan via info@uitstekendgeregeld.nl. Onder vermelding van optreden liefste oma. Snel aanmelden, want vol = vol.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op
Top