Vakantie speelweek in wijkcentrum Maaswijk

Net als in vorige jaren wordt er een vakantie speelweek georganiseerd voor kinderen van 6 t/m 12 jaar in wijkcentrum Maaswijk, M. Rutgers-Hoitsemastraat 2. Het thema van deze week is Spelen. We zijn deze week 4 dagen in en rond het wijkcentrum te vinden en gaan 1 dag naar Monkeytown Spijkenisse. Elke dag zijn we met maximaal 35 kinderen en ongeveer 8 begeleiders.

Deelname aan de activiteiten geschiedt op eigen risico. Eventueel medicijngebruik, dieet en dergelijke melden bij betalen deelnemersbijdrage op maandag 14 augustus.

Bij deelname is alles deze week inclusief.
Dit geldt niet alleen voor de limonade, snoep, melk en de maaltijden tussen de middag, maar ook voor de eventuele vervoerskosten, entrees etc. Deze vakantieweek is een samenwerkingsverband van wijkvereniging Maaswijk en Schenkel en JOZ, hierbij ondersteund door combinatiefunctionarissen van de gemeente Nissewaard.

De kosten zijn € 2,50 per dag. Gezinnen die bekend zijn bij Stichting Leergeld mogen rekenen op een vergoeding van de bijdrage. Er kunnen maximaal 35 kinderen deelnemen, volgorde is op basis van inschrijving. Inschrijven kan vanaf 25 juni 2017 per email ada@vandekampnet.nl of bel met 06-12134488.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op