Uitreiking van Het Groene Lint

Op donderdag 28 mei om 20.00 uur wordt de winnaar van Het Groene Lint 2015 bekend gemaakt. Dat gebeurt in de Burgerzaal van het Stadhuis van Spijkenisse door wethouder Christel Mourik. De uitreiking is een gezellige bijeenkomst van ongeveer een uur en is vrij toegankelijk voor iedereen.

Het Groene Lint is de jaarlijkse prijs van de Milieudefensie Nissewaard. Het is een oorkonde voor inspanningen gedaan op het gebied van natuur, milieu of duurzaamheid in Spijkenisse. De Groene Lint Commissie, bestaande uit ex-winnaars, heeft drie kandidaten genomineerd. Dat zijn de heer E.P. Ooms, Kinderboerderij ‘De Trotse Pauw’ en mevrouw Elles Velenturf / Actiegroep Hartelpark-Oost.

Lees op www.milieugroepspijkenisse.nl waarom ze zijn genomineerd. Voor de publieksprijs is er per e-mail gestemd.

Eerst zal de Film- en Videogroep Rijnmond de genomineerden voorstellen door het vertonen van een film met interviews van de genomineerden. Daarna zal de wethouder de winnaars bekendmaken en vervolgens de oorkonden en bloemen uitreiken.

Vorig jaar was mevrouw Maria van der Wiel winnaar van Het Groene Lint vanwege het opzetten van een buurttuin in haar wijk.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op