Uitreiking Booster2018

Op donderdag 14 juni organiseren wij u voor u een interessante avond in Theater de Stoep die om 17.00 uur begint en duurt tot 20.30 uur. Lekker eten, elkaar ontmoeten en een avond waarin het ondernemerschap van Nissewaard centraal staat.

De reden voor deze avond is de uitreiking van de Booster2018, de stimuleringsprijs in Nissewaard voor hét initiatief met lef. Deze prijs wordt uitgereikt door oud wethouder Christel Mourik. Het was immers haar idee tijdens haar afscheid om deze prijs in het leven te roepen.

Daarnaast hebben wij als spreker de Rotterdamse jonge ondernemer Jonas Martens uitgenodigd. Hij neemt u mee in zijn verhaal over het ontstaan van Better Future Factory. Een ontwerpbureau dat groene en duurzame producten en processen ontwerpt waarmee zij duurzaamheid verder brengen dan een goed idee.

Cees Vingerling, de gastheer van deze avond interviewt Esmé de Smit, eigenaresse van de Rotterdamse fashion store SHPPR én organisator van de toffe events Swan Market en Piccalilly Food Camp. Een op-en-top inspiratiebron, geboren en getogen in Spijkenisse.

Daarnaast interviewt Cees ondernemer Xu Dong Sun. Wekelijks bezoeken gemiddeld 3.000 mensen zijn prachtige zaak, die drie jaar geleden werd geopend door oud wethouder Christel Mourik. Inmiddels is de Watertuin Spijkenisse een begrip in onze regio.

Mensen verbinden via lekker eten, dat is het hogere doel van de Watertuin. Voor familie en gezinnen met kinderen, een bedrijfsuitje, teambuilding tot vrijgezellenfeest. Ontbijt, lunch en diner; in de Watertuin kan het allemaal. De jonge enthousiaste ondernemer Xu Dong Sun blijft innoveren en perfectioneren.

De avond is een initiatief van gemeente Nissewaard in samenwerking met de Ondernemersfederatie Spijkenisse (OFS), Ondernemersvereniging Nissewaard (OVN), Stichting Bedrijven Investeringszone Halfweg-Molenwatering en MKB Nederland, afdeling Rotterdam Rijnmond.

Wanneer?
Donderdag 14 juni 2018

Hoe laat?
17.00 uur tot 21.00 uur

Wat?
Netwerkbijeenkomst en uitreiking van de Booster2018

Waar?
Theater de Stoep, Theaterplein 1 in Spijkenisse

Aanmelden
Wilt u aanwezig zijn bij de uitreiking Booster2018? Stuur dan een e-mail naar communicatie@nissewaard.nl.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op
Top