Uitgebreid programma in de Boekenberg

0

In Bibliotheek de Boekenberg is er de komende weken voor jong en oud van alles te doen. Zo wordt op zaterdag 23 september een stripheldendag georganiseerd. Op dinsdag 26 september schuiven senioren aan bij een gezellig ontbijt.

Ook wordt op woensdag 27 september de film ‘La La Land’ vertoond. Deze activiteiten zijn gratis te bezoeken. Voor het ontbijt en de film kun je je alvast aanmelden om zeker te zijn van een plek.

Stripheldendag
Op zaterdag 23 september staan striphelden in de schijnwerpers. Kom om 12.00 en 14.00 uur luisteren naar de verhalen van Mickey Mouse. Daarnaast kunnen kinderen maskers maken, stripheldenkoekjes creëren, een eigen stripheld ontwerpen en zich laten schminken.

Ook draait om 13.30 en 15.00 uur een spannende stripheldenfilm voor kinderen vanaf 6 jaar. En vergeet ook de uitgebreide collectie stripboeken niet! Bezoek de website van de bibliotheek voor de exacte tijden.
Zaterdag 23 september | 12.00-16.00 uur | Gratis

Gezellig ontbijt
Tijdens de Week tegen de Eenzaamheid wordt er in Café Zinnig in de Boekenberg een gezellig ontbijt georganiseerd voor senioren. Is vervoer naar de bibliotheek een probleem? Stichting Welzijn Ouderen (SWO) komt je graag ophalen en na afloop brengen zij je weer thuis. Geef dit wel even aan tijdens het aanmelden, dit kan t/m donderdag 21 september.
Dinsdag 26 september | 10.00 – 11.00 uur | Gratis, wel aanmelden

Filmvoorstelling La La Land
Om de start van het nieuwe filmkwartaal te vieren, is er een eerste gratis voorstelling. Op woensdag 27 september kijk je naar de musicalfilm ‘La La Land’. Mia droomt ervan actrice te worden in Hollywood. Tussen het serveren van koffie door rent ze van de ene auditie naar de andere.

Jazzmuzikant Sebastian speelt piano in sjofele clubs om de eindjes aan elkaar te knopen en droomt van een eigen jazzclub. Voor beiden lijkt het leven waar ze op hopen ver weg. Het lot brengt deze dromers samen, maar is hun liefde bestand tegen de verleidingen en de teleurstellingen van het hectische leven in Hollywood?

De film is een moderne variant op de klassieke Hollywood musical en een ode aan iedereen die durft te dromen.
Woensdag 27 september | 19.30 – 21.30 uur | Gratis, wel aanmelden

De activiteiten zijn gratis toegankelijk. Voor het ontbijt en de film is er beperkt plek. Je kunt je daarom alvast aanmelden. Dit kan door een gratis entreebewijs op te halen bij de klantenservice in de bibliotheek. Tickets zijn ook online te bestellen via www.deboekenberg.nl.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op