Trouwen voor 1 dag bij Arcaplex

Wil jij weten hoe het voelt om te trouwen? Bij Arcaplex kun je woensdagavond 9 mei trouwen voor 1 dag! Geef het ja-woord aan je date, je collega of je ex, en ga als honeymoon naar de voorpremière van The Big Wedding! De hele bioscoop zal in het teken staan van het huwelijk: toast met een gratis glaasje prosecco, zoek alvast een trouwring uit, ga op de foto met de trouwauto en bekijk trouwjurken om van te dromen!

De The Big Wedding vertelt het verhaal van Don (Robert de Niro) en Ellie Griffin (Diane Keaton), die al jaren geleden zijn gescheiden. Wanneer hun adoptiezoon gaat trouwen en zijn zeer strenggelovige biologische moeder overkomt voor de bruiloft, zijn zij plots weer gedwongen om te doen alsof zij nog steeds dolgelukkig getrouwd zijn. Maar dat blijkt nog niet zo eenvoudig…
Dus kom trouwen, of kom kijken hoe anderen elkaar tijdelijke trouw beloven! Je bent van harte welkom om 19:30 uur, de film zal aansluitend om 20:30 uur starten. Kosten voor een kaartje bedragen €12,50.- incl. een glas prosecco en jouw One Day Wedding. Reserveren kan via de Arcaplex app, de website www.arcaplex.nl of telefonisch 0181-602444/602445.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op
Top