TROTS communiceert

TROTS Spijkenisse staat in contact met de inwoners. Niet alleen op straat, maar ook via onze eigen website, fora en diverse social media, zoals Twitter en Facebook. Dit leidde er toe dat de wekelijkse spotprent van Wolf deze keer over de wijze gaat waarop TROTS haar informatie bij de inwoners haalt.

Of zoals Wolf het zegt: “TROTS haalt haar ideologie uit de rij bij de Jumbo, uit borrelpraat en Facebook.” En daar zijn wij TROTS op. Niets straalt méér het motto van TROTS uit als de spotprent van Wolf; voor de inwoners, mèt de inwoners.

Voor TROTS is het belangrijk om te horen wat er speelt onder de inwoners. Bij belangrijke beslissingen moeten inwoners betrokken worden. Vanuit TROTS waarderen wij dan ook elke mening, of u het met ons eens bent of niet. Daarom gaan wij geen discussie uit de weg. Sterker nog, soms geven ook tegenstanders ons inzichten waar wij in eerste instantie niet volledig bij stilstonden.

Wij vinden het dan ook teleurstellend om van inwoners te vernemen dat andere partijen in Nissewaard minder openstaan voor de inwoners. Discussies worden niet gewaardeerd en kritische bijdragen worden zelfs verwijderd en mensen ontvriend.

Dergelijk gedrag geeft te denken. Waarom durven deze partijen niet op een forum of Facebook de discussie aan met u? Waarom moet dit verborgen achter een mailadres of in een 1-op-1 gesprek? Willen zij niet dat andere inwoners ook weten wat ze te melden hebben? Past kritiek niet in de verkiezingspropaganda? Bedenk dus goed aan welke partij u uw stem wilt geven. Twijfelt u nog over TROTS? Wij gaan graag het gesprek met u aan, online én offline.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op