Toe aan een nieuwe uitdaging als vrijwilliger?

Vrijwilligerswerk is er in alle soorten en maten. Zoekt u uitdagend vrijwilligerswerk waarbij echt aandacht is voor wat bij u past? Kom dan eens kennismaken met De OproepCentrale! Bij de OproepCentrale maken we een match op maat. Onze coördinatoren bespreken met u hoeveel tijd u in het vrijwilligerswerk wil steken en wat bij u past.

Lijkt het u bijvoorbeeld leuk om eens in de week met een cliënt een lekkere wandeling te maken? Of houdt u juist van gezellig koffiedrinken en een spelletje spelen? Wij koppelen u aan een cliënt die bij u past, zodat u vrijwilligerswerk doet waar u én de cliënt blij van worden.

Dat de werkwijze van de OproepCentrale werkt, bewijst ons 30-jarig jubileum. Wij mogen namelijk al 30 jaar lang matches op maat maken en dat doen wij met veel plezier. Bent u benieuwd welk vrijwilligerswerk wij u kunnen bieden? Neem dan eens contact op een van onze coördinatoren via telefoonnummer 010 – 427 81 77 of stuur een e-mail naar info@oproepcentrale.nl. Kijk voor meer informatie over de OproepCentrale op www.oproepcentrale.nl.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op