Tiny houses in Nissewaard? Denk mee over de mogelijkheden

Ze zijn goedkoop, nemen weinig ruimte in en zijn nauwelijks milieubelastend: tiny houses, kleine huisjes. De laatste tijd duiken ze in allerlei tijdschriften op en ook steeds meer ‘in het echt’. Wonen in zo’n huisje is een way of life.

Een tiny house kan een groot gevoel van vrijheid geven, onder meer omdat je slechts een kleine of helemaal geen hypotheek hebt. Geïnteresseerd? Kom dan op dinsdag 28 november naar het stadhuis en denk mee over de mogelijkheden. De bijeenkomst begint om 19.00 uur en duurt tot 21.00 uur.

Meld je aan vóór vrijdag 24 november
De gemeente wil tijdens deze bijeenkomst met je in gesprek over wat jij onder tiny houses verstaat en welke ideeën je daarover hebt. Meld je aan vóór vrijdag 24 november via communicatie@nissewaard.nl en laat weten met hoeveel mensen je komt.

Ook meedoen met de verdere uitwerking van de ideeën
Naar aanleiding van deze bijeenkomst komt er een zogeheten focusgroep die de ideeën verder gaat uitwerken. Als je je voor deze groep aanmeldt, heb je veel invloed op de mogelijke totstandkoming van deze vorm van wonen in Nissewaard.

Tiny houses: gevoel van vrijheid
Tiny houses zijn meestal niet veel groter dan 25 vierkante meter, maar wel met alles erop en eraan. Als je in zo’n huisje woont, hou je in veel gevallen geld over voor andere leuke dingen. Zoals bijvoorbeeld reizen. De huisjes zelf zijn immers niet duur, dus je hebt een kleine of helemaal geen hypotheek. Los daarvan heb je weinig ruimte voor spullen. Die hoef je dus ook niet aan te schaffen. Ook dat scheelt geld.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op