Theatervoorstelling “KOMT GOED?!” – Door en voor echte Spijkenissers…

0

Theatervoorstelling “KOMT GOED?!” – Door en voor echte Spijkenissers… Hoe ziet je leven eruit als je in de Akkers woont?? Of in de Donken, de Voorden, Vriesland en de Dreven? Is het anders dan ergens anders ? Is het hetzelfde…

Een theatervoorstelling gebaseerd op verhalen en ervaringen over het leven in Spijkenisse Zuid- West. Samen met de spelers, gewoon mensen uit de buurt, is Iris Buter aan de slag gegaan om verhalen te verzamelen over het leven van alledag in Spijkenisse Zuid-West. Al improviserend hebben de scènes vorm gekregen.

Op een gegeven moment zijn er muzikanten en dansers bijgekomen. De band ‘Maakt Muziek en Lol’ en de dansers Ronnie Kommené en Elsa van der Bijl, hebben op en tussen en onder de scènes hun muziek en dans gemaakt. Spelers, dansers en musici vloeien in elkaar over en maken de voorstelling een lust voor de zintuigen.

Ze zeggen wel eens, “theater is de spiegel van de samenleving”. Wij laten graag een reflectie zien van Spijkenisse. Een voorstelling met licht, feiten, fabels en video, ontstaan vanuit improvisatie en neergezet met enthousiasme en verve.

Bron: Roel van Deursen

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op