Theater de Stoep genomineerd voor de VVTP Theater van het Jaar 2016

0

Vandaag werden de medewerkers van Theater de Stoep verrast met een taart van de VVTP (de Vereniging Vrije Theater Producenten), waarmee bekend werd gemaakt dat het theater is genomineerd voor de VVTP Theater van het Jaar Prijs 2016.

Deze prijs wordt jaarlijks uitgereikt en beoordeelt de theaters op het gebied van communicatie, techniek, uitstraling en gastvrijheid van het theater, ondernemerschap en de kwaliteit van samenwerking tussen theater en producent.

De theaterproducenten kijken o.a. naar de functionaliteit en uitstraling van de website, de faciliteiten in het gebouw en techniek, de kwaliteit van de artiesten- en gastenontvangst, klantvriendelijkheid en de processen met betrekking tot financiën.

De Theater van het Jaar Prijs 2016 wordt uitgereikt tijdens de jaarlijkse VVTP Theaterbeurs die op 30 januari 2017 plaatsvindt in Theater de Meervaart in Amsterdam. De winnaar neemt een speciaal vervaardigde stoel – ontworpen door Carla Janssen Höfelt – in ontvangst en houdt deze stoel een jaar bij zich. De stoel staat nu nog in de Rijswijkse Schouwburg, de winnaar van 2015.

Behalve Theater de Stoep zijn de volgende theaters genomineerd: Chassé Theater (Breda), De Goudse Schouwburg (Gouda), DeLaMar Theater (Amsterdam), Parktheater (Eindhoven), Schouwburg Amphion (Doetinchem) en Theater De Meervaart (Amsterdam).

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op