The Window is er helemaal klaar voor

Klaar dus voor de feestdagen. Doe éven origineel ! Er zijn véél leukere geschenken dan het jaarlijkse onweerstaanbare geurtje of de mooie, minimaal 12-jarige whisky. In galerie annex geschenkenshop The Window vind je kunst. Geen bla-bla kunst, maar eerlijke kunst, waar begeesterde kunstenaars uit binnen- en buitenland hun ziel en zaligheid in hebben gelegd.

Wat is er mooier om te geven of te krijgen ? Een kleine greep uit de collectie: schilderijen in diverse stijlen, w.o. de zeer geliefde (dieren)portretten op steigerhout; keramiek; glaskunst van diverse kunstenaars, w.o. Dsjorbeau!; mozaïek; opvallende halskettingen vervaardigd van onorthodoxe materialen en ga zo maar door.

Wat je in The Window ook ziet, alles is uniek en het bijzondere is dat er in werkelijk elke prijsklasse iets moois te vinden is. Wat te denken van schitterende sfeerlichtjes van nog geen joet (wie kent deze term nog?) of de vele twee- en driedimensionale werken, waar je nog geen meier (en deze?) voor kwijt bent.

Doe jezelf, je geliefde vrienden en familie een plezier en neem eerst een kijkje in The Window alvorens wéér naar de parfumerie of de slijter te stappen. Bij twijfel is ook een Window cadeaubon een geweldig cadeau. Voor degenen die The Window nog niet kennen volgt hier het adres: Hongerlandsedijk 1002 in Spijkenisse.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op