Techniekfestival in de Boekenberg

Vervelen tijdens de herfstvakantie? Niet met het techniekfestival in Bibliotheek de Boekenberg. Op woensdag 18 oktober kun je tussen 12.00 en 16.00 uur kennismaken met allerlei vormen van techniek. Er is een demonstratie drones vliegen, je kunt je verdiepen in de techniek achter het 3d printen en ook programmeren komt aan bod.

En we maken muziek op een piano of drumstel die gemaakt is van alledaagse voorwerpen. De toegang is gratis! Op deze dag kun je ook kijken naar de films ‘Lego Batman’ en ‘Hidden Figures’. Tickets hiervoor kosten € 3,- per stuk.

Lego Batman de film
Er liggen grote veranderingen op de loer voor Gotham City. Als Batman de stad wil redden uit de handen van de Joker en zijn sluwe plannen, zal hij zijn waakzame rol moeten laten vallen. Batman zal dit keer moeten proberen samen te werken met anderen, en misschien, heel misschien, zal Batman dit keer leren om meer relaxed te zijn. De film is Nederlands gesproken.
Woensdag 18 oktober | 14.00 – 16.00 uur | € 3,-

Hidden Figures
Het techniekfestival wordt afgesloten met de film ‘Hidden Figures’. Het ongelofelijke en onvertelde verhaal van drie briljante vrouwen van Afro-Amerikaanse afkomst, die bij NASA een bepalende rol hebben gespeeld bij de lancering van de eerste Amerikaan in de ruimte in de jaren ‘60.
Woensdag 18 oktober | 19.30 – 21.30 uur | € 5,-

Entreekaarten zijn verkrijgbaar bij de klantenservice in de bibliotheek of via www.deboekenberg.nl.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op