Team Pinas en Spijkenisse 2 wereldkampioenen kickboksen rijker

0

Afgelopen Mei plaatsten Aleysha Smol en Guillaume Pinas van Team Pinas Spijkenisse zich in Köln voor het WK door het open Duits kampioenschap te winnen. Vrijdag 16 oktober zijn de talenten naar Hagen in Duitsland afgereisd om op tijd te zijn voor de weging van de het wereldkampioenschap van de “World Fightsport and Martial arts Counsil” (WFMC). Op Zaterdag komenbeiden de voorrondes goed door. Op zondag vinden de finales plaats.

De tegenstander van Guillaume kiest eieren voor zijn geld en komt niet opdagen in de finale waardoor Guillaume automatisch wereldkampioen Kickboksen -50 kg tot 13 jaar is. Later mag hij ook nog een Finale in een zwaardere klasse vechten. Hij geeft goed partij maar weet het niet naar zijn hand te zetten en wint het zilver.

Aleysha moet het in haar finale opnemen tegen de Nederlandse Lesley van der Blij die eerder Europees kampioen in Roemenie werd en 2e op het WK in Thailand werd bij een andere bond. Aleysha weet de jury te overtuigen en is wereldkampioen K1 -55 kg tot 18 jaar.Volg beide talenten op Facebook: Aleysha: KickingASS2001, Guillaume: Go Pro Guillaume Pinas.

Volg en like Nissewaard Actueel op Facebook.

Reageer op dit artikel

Laat als eerste een reactie achter.

avatar