Taptoe Hellevoetsluis

Taptoe Hellevoetsluis belooft weer een muzikaal spektakel te worden Op zaterdag 17 september 2016 zal de derde editie van Taptoe Hellevoetsluis plaatsvinden. Stichting Taptoe Hellevoetsluis garandeert u weer een avond vol muziek en show, verzorgd door maar liefst 7 prachtige muziekkorpsen!

We streven ernaar om u een avond te bezorgen die bestaat uit een verscheidenheid aan muzieksoorten en bijbehorende muziekkorpsen. Vergis u niet, de uitgenodigde topkorpsen genieten veel successen en binnen- en buitenland door hun eigen stijl en niveau.

Het uitgenodigde K&G uit Leiden, de Rijnmondband uit Schiedam, Jubal uit Dordrecht en Advendo uit Sneek, zijn stuk voor stuk Wereld Muziek Concours prijswinnaars. Kunst en Genoegen uit Leiden zal zelfs 2 shows uitvoeren! Daarnaast zal de jeugd Rijnmondbandband optreden, Excelsior Renkum en natuurlijk ook onze eigen drumfanfare van Sempre Crescendo Hellevoetsluis.

Deze taptoe, een uniek evenement binnen Hellevoetsluis en omstreken, wordt wederom gehouden op het grasveld gelegen voor scholengemeenschap Helinium, Fazantenlaan 1 in Hellevoetsluis. Dit jaar zal er ook weer een Streetparade georganiseerd worden, in samenwerking met Winkelcentrum “De Struytse Hoeck”. Vanaf 14:00 uur zullen de deelnemende korpsen op verschillende locaties in het winkelcentrum hun kunsten aan u vertonen.

Aansluitend zullen de korpsen in optocht over de Amnesty Internationallaan marcheren naar het Taptoeterrein. Dit geweldige spektakel is voor iedereen gratis te bewonderen. Dankzij de medewerking van gemeente Hellevoetsluis en de vele sponsors kunnen we de kaarten deze editie een stuk goedkoper aanbieden.

Kaarten zijn in de voorverkoop voor € 12,= verkrijgbaar via www.taptoehellevoetsluis.nl, Primera Bakker en Topslijter Breur. Aan de kassa op de dag zelf kosten de kaarten € 14,= / per stuk. Op onze website vindt u niet alleen informatie over deze taptoe, maar het geeft ook achtergrondinformatie over de deelnemers en de taptoeorganisatie. Ook bieden wij u nuttige en praktische informatie over o.a. de bereikbaarheid en parkeergelegenheden.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit Nissewaard! Like ons op Facebook.

Reageer op dit artikel

avatar
  Subscribe  
Abonneren op